Produse la reduceri
12-04-2017

Tractor Falk pentru copii cu pedale si remorca de la eMAG

Postat de: admin

   Pentru copiii care petrec mult timp afara si le plac plimbarile, o jucarie tip tractor poate fi foarte atractiva. Tractorul Falk pentru copii este recomandat pentru varste cuprinse intre 2 si 5 ani, are o greutate de 8 kg si este de culoare rosie. Datorita acestui tractoras cu volan si pedale, copilul poate deveni un mic fermier si poate chiar depozita recolte in remorca. Tractorul este confectionat din plastic si este dotat cu pedale, volan, roti de plastic si scaun cu spatar.
   Aceasta jucarie este utila pentru parinti, haioasa pentru copii, rezistenta si sigura. Dimensiunile produsului sunt 132 cm, 42 cm l, 53 cm H, iar remorca tractorului este incapatoare si detasabila. Jucaria se poate utiliza fara control parental, are un pret avanatajos, este de o calitate inalta si poate ajuta copilul sa se pregateasca pentru mersul pe bicicleta.

Tractor Falk pentru copii cu pedale si remorca 2

Va recomandam si alte modele de masinute si vehicule pentru copii la super preturi:

- Motocicleta pentru copii Dohany, Super Bike, Rosie;

- Motocicleta Molto Premium all-road;

- Masinuta electrica pentru copii, Mappy Off-Road 4×4, cu telecomanda, Kaki.

Banca gradina Burgund finisaj Steingrau de la eMAG
Apa de Parfum Hugo Boss Hugo, Femei, 50ml de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)