Produse la reduceri
17-07-2017

Trafalet Black&Decker BDPR400 Speedy Roller 650ml de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand va apucati de renovat si ajungeti la partea de zugraveala, cu siguranta cautati un trafalet care sa nu stropeasca si care sa acopere foarte bine toata suprafata. Va recomandam trafaletul Black&Decker BDPR400 Speedy Roller 650ml de la eMAG, o inovatie in materie de unelte de zugravit. Acest trafalet are coada sub forma de tub care se umple cu vopsea printr-un dispozitiv fixat pe capacul galetii cu vopsea.

   Tubul acestui trafalet are o capacitate de 650 ml si este transparent (puteti vedea gradul de umplere) si de asemenea este foarte usor de curatat. Acoperirea este de calitate datorita rolei anti-scame si nu va trebui sa va faceti griji pentru stropii nedoriti care ar putea sari in rola, acestia lipsesc chiar si atunci cand vopsiti deasupra capului. Atunci cand nu folositi trafaletul il puteti sprijini pe cricul incorporat.

trafalet-blackdecker-bdpr400-speedy-roller-650ml

Va recomandam si alte modele de unelte de vopsit si tencuit la super preturi:

- Pistol de vopsit Black&Decker HVLP400, 450 W, 1200 ml, SprayControl, vopsire in unghi, AutoSelect;

- Pistol de vopsit gravitational Stanley, 0.6l;

- Pistol de pulverizare fina Bosch, recipient vopsea 800 ml, accesoriu pentru sistemele PFS 1000 si PFS 2000.

Aparat de curatat cu abur Philips FC7028/01 de la eMAG
Aparat de vopsit Mastery PRO-SG500 de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)