Produse la reduceri
24-07-2017

Trambulina cu plasa de protectie si scara ACTION® High Quality 305 cm de la eMAG

Postat de: admin

   O trambulina de sarituri va poate ajuta copilul sa petreaca momente distractive, dar si sa isi dezvolte abilitati de echilibru si coordonare. Va recomandam trambulina cu plasa de protectie si scara ACTION® High Quality 305 cm de la eMAG, un model care sustine o greutate totala de 130 kg si este destinata in primul rand copiilor, dar se poate folosi si de catre adulti.

   Acesta trambulina este prevazuta cu scara si cu plasa de protectie care impiedica caderea in afara trambulinei si aparitia anumitor accidente. Toate materialele folosite la constructia acestei trambuline sunt de cea mai buna calitate rezistente la apa si raze UV, de aceea puteti sa o folositi cu multa incredere. Diametrul total al acestei trambuline este de 3.05 metri si trebuie sa stiti ca poate fi asamblata destul de usor de catre un adult.

trambulina-cu-plasa-de-protectie-si-scara-action-high-quality-305-cm-2 trambulina-cu-plasa-de-protectie-si-scara-action-high-quality-305-cm

Va recomandam si alte modele de trambuline copii la super preturi:

- Trambulina cu plasa protectie diametru 180 cm;

- Trambulina copii Sportmann 366 cm;

- Trambulina aerobic 3603 Sveltus.

Branturi pentru picioare solicitate intens Scholl Gelactiv Insoles pentru femei de la eMAG
Canapea Lacrima ABC stofa/piele ecologica de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)