Produse la reduceri
13-03-2017

Tricicleta multifunctionala Coccolle Giro Verde de la eMAG

Postat de: admin

   O plimbare cu copilul dvs. este intotdeuna o incantare, dar ea poate fi completata de o tricicleta care sa va ajute sa oferiti celui mic o plimbare sigura si confortabila. Tricicleta multifunctionala Coccolle Giro Verde este ajutorul ideal, este destinata copiilor intre 9 luni si 4 ani si poate fi actionata si condusa de catre copil sau poate fi impinsa si dirijata de catre parinte cu ajutorul manerului telescopic.

   Coccolle Giro Verde este echipata cu elemente care ofera atat siguranta cat si amuzament copiilor: copertina mare cu parasolar detasabil, inel de protectie, doua suporturi de picioare pentru odihna, cos pentru jucarii, claxon, tija de directionare si impingere ajustabila. Greutatea maxima admisa este de 30 kg.

Tricicleta multifunctionala Coccolle Giro Verde 2

Va recomandam si alte modele de triciclete la super preturi:

- Tricicleta pliabila Coccolle Urbio Red;

- Tricicleta copii Dhs cu roti de metal Merry Ride;

- Tricicleta copii Buddy Toys, First Trike.

Combina frigorifica Samsung RB29HSR2DSAEF Full NoFrost de la eMAG
Televizor LED Samsung 32J5000 80 cm Full HD de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)