Produse la reduceri
06-04-2017

Troler Samsonite Pro Dlx 4 Tobacco 55 cm de la eMAG

Postat de: admin

   Atunci cand planificati o calatorie, cu siguranta adaugati pe lista de “lucruri de facut” si bagajul, de aceea veti avea nevoie si de un troler incapator si de buna calitate. Va recomandam troler Samsonite Pro Dlx 4 Tobacco 55 cm de la eMAG, un troler potrivit pentru o calatorie de cateva zile.

   Acest troler este dotat cu un lacat cu cablu de blocare TSA multi buzunar, cu ajutorul caruia puteti sa blocati toate fermoarele compartimentelor exterioare si a compartimentului principat. Manerul este extensibil pe mai multe etape si este prevazut cu un buton de blocare pentru a regla lungimea in functie de inaltimea calatorului. Trolerul este de asemenea dotat cu manere acoperite cu piele napa reala si fermoare c logo Samsonite. De asemenea acest troler este dotat cu 2 roti foarte rezistente, un sepator in interior si bretele in forma de fluture care va vor ajuta sa fixati hainele.

Troler Samsonite Pro Dlx 4 Tobacco, 55 cm 2

Va recomandam si alte modele de trolere la super preturi:

- Troler Kring Travel Light, 68 cm, Negru;

- Troler Kring City Uk 58cm, Vintage;

- Troler Lamonza Caliber, Argintiu/Charcoal, 55 cm.

Scanner portabil Iris IRIScan Book 3 de la eMAG
Masina de tocat Star-Light MG-120BW de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)