Produse la reduceri
07-02-2024

Tronul de Cranii. Seria Demon Vol.4 – Peter V. Brett (recomandare)

Postat de: admin

Tronul de Cranii. Seria Demon Vol.4” este recomandarea noastra din categoria “Romane Fantasy”.

Tronul de Cranii din Krasia e pustiu.
Jardir ar fi trebuit sa cucereasca intreaga lume si sa conduca toate popoarele in lupta impotriva demonilor. Asta daca nu i s-ar fi opus Arlen Bales, Omul Pictat, si el un Izbavitor pentru oamenii din Nord. Dupa un duel la care onoarea i-a condamnat, amandoi dispar intr-o prapastie. Odata ramasa fara Izbavitori, lumea recade in haosul luptelor pentru putere, iar fortele Raului prolifereaza. In Sud, Inevera trebuie sa-si impiedice fiii sa se omoare intre ei si sa se arunce intr-un razboi civil nimicitor, iar in Nord, Leesha si Rojer se straduiesc sa-si formeze propriile aliante care sa tina calea krasianilor atunci cand se vor intoarce. Numai Renna Bales poate sti ceva despre soarta celor doi barbati care ar fi trebuit sa salveze omenirea, dar si ea a disparut.

Tronul de Cranii. Seria Demon Vol.4 - Peter V. Brett

   Daca doriti sa faceti parte dintr-o comunitate plina de carti, va asteptam si pe pagina noastra de Facebook: Carti pentru minte si suflet!

Miezul. Seria Demon Vol.5 - Peter V. Brett (recomandare)

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Rataciti in labirint. Chipuri ale bantuirii si mantuirii in procesul terapeutic – Lavinia Barlogeanu (recomandare) Mandibula lui Cain – Edward Powys Mathers (recomandare) Greu de cucerit – Ela E.H. (recomandare) Nu ma poti rani – David Goggins (recomandare)