Produse la reduceri
21-07-2017

Trotineta electrica Airwheel Z3 de la eMAG

Postat de: admin

   O trotineta poate fi de un real folos ori de cate ori vrei sa ajungi cat mai repede undeva. Daca alegi o trotineta electrica nu vei avea parte decat de satisfactii si te vei bucura de o experienta deosebita. Trotineta electrica Airwheel Z3 este un produs benefic, poate prinde o viteza de 20 km/h si suporta o greutate de pana la 100 kg. Dimensiunile sunt de 75 x 97 x 37 cm, rotile sunt pneumatice, trotineta este reglabila, in functie de inaltimea pasagerului (60cm maxim), iar bateria este interschimbabila.
   Trotineta este solida, dotata cu un sistem multiplu de pliere, inclusiv pedalele, care o fac usor de transportat si simplu de depozitat. Acest produs este prevazut cu un sistem de asistenta la franare si o aplicatie pentru smartphone in care se poate vizualiza un set de date. Motorul are o putere de 350 W, capacitatea bteriei este de 162,8 Wh/4.4Ah si timpul de incarcare este 162,8 Wh in 120 min. Trotineta are o structura de baza atent modelata, cadrul principal este ultrausor fiind confectionat din magneziu.

trotineta-electrica-airwheel-z3-2

Va recomandam si alte modele de vehicule electrice la super preturi:

- Scuter Electric FreeWheel F1, roti 6.5 inch, autonomie 20 km, Negru;

- HOVERSEAT Smart Balance, Dispozitiv care se atasaza pe Scuter Electric;

- Scuter electric Ninebot Mini Pro by Segway, roti 10,5 inch, autonomie 30 km, viteza 18km/h, culoare negru.

Fidget spinner Saint Toys cu lumini jucarie anti-stres de la eMAG
Ulei NASHI Argan 100 ml de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)