Produse la reduceri
29-05-2018

Trotineta ieftina pentru adulti si copii Iscoot Air Argintiu de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unei trotinete cu ajutorul careia sa va deplasati mai rapid catre serviciu sau in alte locuri unde aveti treburi de rezolvat sau pur si simplu cu care sa va plimbati in timpul liber, va recomandam trotineta pentru adulti si copii Iscoot Air Argintiu de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest model este realizat din aluminiu si este unul din cele mai usoare modele de pe piata. Este prevazut cu roti de 200 mm, punte joasa si suspensie patentata incorporata si va purta foarte rapid , cu un efort minim si un confort maxim. Frana se face pe roata din spate si de asemenea acesta este prevazut cu un pavilion pentru noroi, pentru a va asigura ca nu va stropiti atunci cand ploua afara. Este destinata persoanelor cu greutate de maxim 100 de kg si se poate plia foarte usor la apasarea unui singur buton.

trotineta-pentru-adulti-si-copii-iscoot-air-argintiu-2

Va recomandam si alte modele de trotinete la super preturi:

- Trotineta pliabila HEAD 145mm, Orange;

- Trotineta Cygnus 230mm pentru tineret si adulti, negru;

- Trotineta Footbike Crussis Cross 6.1, cu roti 26″/20″.

Televizor OLED Smart LG 139 cm OLED55B7V 4K Ultra HD de la eMAG
Acumulator extern ieftin Huawei Dual USB 13000 mAh Gri de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)