Produse la reduceri
04-02-2017

Trusa profesionala cu 168 de farduri make-up A68 de la Emag

Postat de: admin

   Se spune ca machiajul este o extensie a personalitatii noastre, dar pentru a obtine un make-up perfect avem nevoie de produse profesionale. O recomandare care vine de la make-up artisti vizeaza trusa profesionala cu 168 de farduri make-up A68. Aceast trusa are 168 colori pentru pleoape, perfecte pentru diferite ocazii: machiaje ocazionale, machiaje de nunta, machiaje office.
Culorile variaza: de la culorile alb / crem pentru a evidentia, la culori inchise ideale pentru un smokey eye de exceptie.
   Aceasta paleta este un amalgam de nuante mate, sidefate si finisaje satinate, pentru cele mai rafinate si pretentioase doamne si domnisoare. Trusa este rezistenta la socuri, simplu de transportat si de utilizat, iar fiecare pastila are atasata o panglica, pentru a o scoate cat mai usor. Ingredientele sunt de calitate, culorile sunt pigmentate, vii, matasoase si rezistente. Trusa are un super pret si poate fi folosita cu succes atat pentru uz persoanl cat si in saloane profesionale.

Trusa profesionala cu 168 de farduri make-up A68 2

Va recomandam si alte produse de machiaj la super preturi:

- Pachet Promo Bourjois: Mascara Bourjois Volume Glamour 01 Ultra Curl, 12 ml + Fard de obraz Bourjois Joues 54 Rose Frisson, 2.5 g + Ruj Bourjois Rouge Edition Velvet 01 Personne Ne Rouge, 7.7 ml;

- Paleta Fard de pleoape Maybelline NY The Blushed Nudes 01 Blushed Nudes, 7.9 g;

- Paleta de farduri Makeup Revolution 2016 Collection Palette 144, 116g.

Acumulator extern ASUS ZenPower de la eMAG
Masina de tocat carne Zelmer ZMM1282S de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Tarina – Ellen Alpsten (recomandare) Flamand de amintiri. 125 de retete cu gust de copilarie – Sef Paul Constantin (recomandare) O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare)