Produse la reduceri
28-07-2017

Uscator de maini Automat Simex Mediumflow de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui uscator de maini automat care se poate folosi in hoteluri, sali publice, sali de sport, chiar si pentru uz casnic, va recomandam uscatorul de maini Automat Simex Mediumflow, confectionat din ABS alb, putere 1650 w, senzor electronic si structura anti-vandalism.

   Dimensiunile acestui uscator sunt: 282x220x160 mm, se alimenteaza la sursa de curent de 220 V si are un timp de uscare de 35 de secunde. Este dotat cu un senzor electronic cu infrarosu, iar atunci cand mainile ies din campul de actiune al acestui senzor, aparatul se opreste. Viteza aerului eliberat de acest uscator este de 58km/h, iar nivelul de zgomot este de 60 dB(A).

uscator-de-maini-automat-simex-mediumflow-2

Va recomandam si alte modele de uscatoare de maini la super preturi:

- Uscator maini din aluminiu Limpio HD2000;

- Uscator maini automat Esenia High Power, inox, actionare automata cu senzor, timp de uscare 15-20 secunde;

- Uscator de maini cu senzor Fluxo Ultra Ventura Argintiu.

Gratar electric Tefal OptiGrill+ GC712D de la eMAG
Uscator de rufe Leifheit Pegasus 180 Plus de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Restart. Elibereaza-te de povara trecutului, conecteaza-te cu prezentul – Yung Pueblo (recomandare) Simon – Narine Abgarian (recomandare) Ghiozdan adolescenti, Zola®, reflectorizant, prelungitor incarcare USB, mufa Jack pentru casti, lacat cu cifru, penar, 42x14x33 cm de la Emag Manifest. 7 pasi pentru a-ti transforma viata – Roxie Nafousi (recomandare)