Produse la reduceri
20-01-2017

Uscator de par Rowenta CV7720 la eMAG

Postat de: admin

   Un uscator de par este foarte necesar si util, indiferent de gradele din termometru. Desigur, va doriti un uscator puternic, usor de folosit, simplu de transportat, cu un cablu suficient de lung. Uscatorul de par Rowenta CV7720 este una dintre cele mai bune recomandari, mai ales datorita puterii de 2300 W.
   Acesta este un uscator profesional, de culoare neagra, are 2 trepte de viteza si 3 nivele de temperatura. Uscatorul este prevazut cu un dispozitiv de agatare, iar cablul de alimentare are o lungime de 1,8 m. In acest fel nu veti avea probleme cu un cablu prea scurt, care va incurca si veti reusi sa il depozitati fara a ocupa prea mult spatiu.
   Functiile sunt in numar de 3: functie ionica, functie aer rece si concentrator de aer pentru un par sanatos, stralucitor si aranjat. Daca visati la rezultate rapide si la un uscator de par eficient, atunci modelul Rowenta CV7720 va va satisface cele mai pretentioase dorinte.

   Va prezentam mai jos si alte modele de uscatoare de par, la preturi foarte bune:

- Uscator de par BaByliss Expert D302RE, 2000 W, 3 Trepte temperatura, Rosu;

- Uscator de par Philips Essential Care BHD004/00, 1800 W, 1 viteza, Cool Shot, Negru/Roz;

- Uscator de par Philips MoistureProtect HP8280/00, 2300 W, Ionizare, 6 Setari temperatura si viteza, Cool shot, Concentrator, Difuzor, Alb.

Andrei Ciobanu - Suge-o Andrei! de la eMAG
Cuptor incorporabil Beko BIM22300XC de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Te rog, multumesc, te iubesc! – Ioana Chicet-Macoveiciuc (recomandare) Memorator matematica: Geometrie, analiza matematica – Clasele 9-12 (recomandare) Iernile Sufletului – Katherine May (recomandare) Doom 3. Dictionarul ortografic, ortoepic si morfologic al limbii romane (recomandare)