Produse la reduceri
26-06-2018

Uscator de rufe cu pompa de caldura Beko DPY8506GXB1 de la eMAG

Postat de: admin

   Daca doriti sa aveti rufele uscate dupa spalare si masina dumneavoastra de spalat nu face fata la asa ceva pana la capat si de asemenea doriti sa scapati de intinsul rufelor pe un uscator clasic, va recomandam uscatorul de rufe cu pompa de caldura Beko DPY8506GXB1 de la eMAG, acum la un super pret.

    Acest uscator de rufe are o capacitate de 8 kilograme si 16 programe si foloseste tehnologia conservarii aerului aerului cald si recircularea sa, hainele fiind uscate la o temperatura redusa, acest lucru fiind realizat cu ajutorul unei pompe de caldura. Asigura o spalare optima cu ajutorul celor 4 senzori inteligenti si va improspateaza hainele si elimina mirosurile neplacute prin programul Refresh, in doar 10 minute de ventilare fara aer cald. Este prevazut cu un program special pentru camasi si de asemenea programul Baby Protect permite uscarea rufelor bebelusului in conditii optime, cu un plus de grija pentru persoanele cu pielea sensibila. Face parte din clasa A+++ din punct de vedere al eficientei energetice si de asemenea face parte din clasa A din punct de vedere al eficientei la uscare.

uscator-de-rufe-cu-pompa-de-caldura-beko-dpy8506gxb1-2

Va recomandam si alte modele de uscatoare de rufe la super preturi:

- Uscator de rufe Electrolux EDP2074GW3, Condensare, 7 kg, LCD, Alb;

- Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HSCX 80420, 6th Sense, 8 kg, Clasa A++, Alb;

- Uscator semiprofesional 6kg, SRE7M FAGOR, exterior din INOX.

Casti Sennheiser PXC 550 Travel de la eMAG
Masina de spalat vase Beko DTC36610W de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)