Produse la reduceri
27-10-2017

Uscator de rufe Electrolux EDH3686GDE de la eMAG

Postat de: admin

   Daca sunteti in cautarea unui uscator de rufe care sa va ajute sa obtineti rufe foarte uscate si in acelasi timp sa le pastreze si sa le protejeze tesatura, va recomandam uscatorul de rufe Electrolux EDH3686GDE de la eMAG, cu condensare cu pompa, acum la un super pret.

    Puteti usca fara probleme pana la 8 kilograme de rufe, acest proces avand loc la temperaturi mai joase, ceea ce asigura un tratament delicat al hainelor. Uscarea se face cu ajutorul unei pompe de caldura, care va asigura ca veti avea parte de un consum scazut de energie electrica. Sistemul inteligent OptiSense va optimiza procesul de uscare in functie de incarcatura, ceea ce asigura un consum optim de energie si de asemenea rufele dumneavoastra nu vor fi uscate excesiv. Puteti monta usa acestui uscator dupa necesitatile dumneavoastra legate de locul unde il veti amplasa, iar programul de “Pornire cu intarziere” va va ajuta sa amanati inceperea urmatorului ciclu, astfel incat hainele dumneavoastra vor fi uscate si pregatite pentru a fi scoase atunci cand aveti dumneavoastra timp.

uscator-de-rufe-electrolux-edh3686gde-2

Va recomandam si alte modele de uscatoare de rufe la super pret:

- Uscator de rufe cu condensare Beko DU7133GA0, 7 kg, 16 Programe, OptiSense, Baby Protect, Clasa B, Alb;

- Uscator de rufe Beko DPY8405GXB2, Condensare cu pompa de caldura, 8kg, Clasa A++;

- Uscator de rufe Whirlpool Supreme Dryer HDLX 70410, 6th Sense, Pompa de caldura, 7 kg, Clasa A++.

Telefon mobil Apple iPhone X 64GB 4G Silver de la eMAG
Perna Green Future puf si pana de gasca 50x70 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Zilele ce vor veni – Melissa Da Costa (recomandare) Surori de spada si cantec – Rebecca Ross (recomandare) Elon Musk – Walter Isaacson (recomandare) Micul ingrijitor de cai – Dexter Ford, Henry Oster (recomandare)