Produse la reduceri
16-08-2017

Ventilator cu picior Star-Light FTBB-60W de la Emag

Postat de: admin

   Daca doriti sa va racoriti in propria casa in timpul zilelor calduoroase de vara, un ventilator cu picior va poate fi de mare ajutor. Va recomandam ventilatorul cu picior Star-Light FTBB-60W de la Emag, un ventilator cu un raport calitate-pret excelent si in primul rand un produs foarte silentios.

   Avand o putere de 60W si un picior reglabil pe inaltime, puteti sa obtineti in camera dumneavoastra o senzatie de briza care va va ajuta sa treceti mai usor peste zilele toride de vara, dar in acelasi timp nu va trebui sa va faceti griji in privinta sanatatii. Puteti utiliza timer-ul intr-un interval de 7 ore si jumate, iar cu ajutorul telecomenzii nu va trebui sa va deplasati pentru a seta ventilatorul. Diametru ventilatorului este de 40 de cm, iar numarul de viteze este de 3.

ventilator-cu-picior-star-light-ftbb-60w-2

Va recomandam si alte modele de ventilatoare la super preturi:

- Ventilator de birou Rowenta VU2110, 25 cm, 2 viteze;

- Ventilator turn Taurus BABEL RC. 45W, Telecomanda, 3 viteze, Timer 7.5 ore, Display LED, 3 moduri de functionare: normal,soft si somn. Miscare oscilatorie. Negru.;

- Ventilator ELICENT Elegance 100, Clapeta antiretur, Motor Long Life 30000h, Fabricatie Italia, Debit 90mc/h.

Umbrela de plaja Kring Bej de la eMAG
Leagan/Balansoar Kring Bora Bora de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

O viata marunta Ed.2024 – Hanya Yanagihara (recomandare) Sticletele – Donna Tartt (recomandare) La inaltime – Liz Tomforde (recomandare) Tatuatorul de la Auschwitz – Heather Morris (recomandare)