Produse la reduceri
31-07-2017

Videofon digital Motorola MBP481 de la eMAG

Postat de: admin

   Videofonul digital Motorola MBP481 este un produs necesar si deosebit de util atunci cand aveti un bebelus care trebuie mereu supravegheat. Produsul supravegheaza de la distanta bebelusul cand doarme sau cand e treaz, pe timp de zi sau timp de noapte. Videofonul Motorola MBP481 are o raza de actiune de 300 m, cu avertizare sonora in cazul in care aceasta distanta este depasita si se pierde comunicarea intre unitati. Ecranul LCD color cu display de 2.8″ monitorizeaza atat sunetul cat si imaginea, atat ziua cat si noaptea, iar camera este prevazuta cu sistem de fixare pe perete. Puteti regla volumul sunetului si intensitatea luminoasa a imaginii din butoanele corespunzatoare ale unitatii parentale.

   Monitorul este echipat cu tehnologia 2.4GHz FHSS pentru claritatea sunetului, astfel sunetul si imaginile din camera copilului se vor transmite cu foarte mare claritate, fara riscul interferentelor cu alte tipuri de tehnologii wireless. Cu videofonul digital va puteti misca fara grija in casa si imprejurul ei, supraveghindu-va totodata bebelusul. Criptarea datelor aduce un plus de securitate, neexistand posibilitatea ca altcineva sa capteze imaginea si sunetul din locuinta dvs. Videofonul Motorola MBP481 este bidirectional, adica puteti comunica in sistem walkie-talkie intre unitati fie cu partenerul dumneavoastra sau cu bebelusul.

videofon-digital-motorola-mbp481-2

Va recomandam si alte modele de monitoare video bebelusi la super preturi:

- Sistem monitorizare video pentru bebelusi Mappy VBM-7100;

- Baby Monitor Audio Video CleverDog Wireless, IP, HD cu Microfon, Infrared, Slot MicroSD 32GB, Albastru;

- Camera supraveghere bebe Gynoii GCW1010, Compatibil IOS, Android, Monitorizare de oriunde pe telefon, tableta, PC, Comunicare bidirectionala, Cantece presetate sau personalizate.

Saltea BioGreen Memory 15+5 husa cu ioni de argint 7 zone de confort anatomica ortopedica 160×200 cm de la eMAG
Piscina gonflabila BestWay 57265 Fast Set 244×66 cm de la eMAG

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Anotimpuri diferite – Stephen King (recomandare) Vindecarea copilului interior – Stefanie Stahl (recomandare) Evaluare Nationala 2021. Limba si literatura romana – Clasa 8 – Mona Cotofan, Mihaela Dobos (recomandare) Noile aventuri ale lui Habarnam – I. P. Nosov (recomandare)