Reduceri generale online
27-01-2017

eMag.ro “Deschide Romania”

Postat de: admin

   eMAG a lansat in Marketplace un proiect denumit simplu: “Deschide Romania”, un proiect ce isi propune promovarea bradurilor romanesti, de aceea in acest proiect vor intra peste 400 de producatori autohtoni, de la mici intreprinzatori, ONG-uri si PFA-uri care isi vor putea vinde produsele prin intermediul eMAG Marketplace.

   “Pentru micii antreprenori români înscrierea în eMAG Marketplace reprezintă oportunitatea de a accesa milioane de potențiali clienți, iar pentru aceștia din urmă, cumpărarea produselor românești pe care și le doresc, simplu și rapid, indiferent de locul din țară în care ele sunt fabricate. Ei vor sprijini astfel micii producători și tradițiile meșteșugărești. O cerere crescută va aduce și noi locuri de muncă, iar astfel impactul acestui proiect în cadrul comunităților va fi unul de durată, declară Florin Filote, Director eMAG Marketplace.”

   Produsele vor fi grupate in 4 mari categorii: Fashion, Home&Deco, Ingrijire personala si cosmetice, Jucarii, copii si bebe, iar produsele vor fi semnalizate cu o bulina ca in imaginea de mai jos.

Deschide Romania Emag 2  

Aceste produse nu vor intra la reduceri sau promitii, tocmai pentru a ajuta producatorii autohtoni sa incaseze sumele intregi ale produselor.

Va recomandam mai jos cateva produse din proiectul “Deschide Romania”:

- Geanta dama LavlyBags din piele albastra cu insertie textila cu tenta etno;

- Perna travel Utildeco, antialergica, Albastru;

- The Purifier – sapun 100% natural cu argila si carbune medicinal;

- Trusou botez personalizat Marinar, Couture Bebe, albastru.

Asigurari RCA online de la eMAG
Catalogul reducerilor de Black Friday 2016 la Emag

Detalii si Comanda AICI

Nu sunt recenzii.


Ultimile reduceri adaugate:

Acolo unde urla sacalii – Amos Oz (recomandare) Dragul meu Wallace – Catalin Vasilescu (recomandare) Bai, hammamuri, desfatari. O istorie ilustrata a bailor din Tara Romaneasca si Moldova – Tudor Dinu (recomandare) Croitoreasa din Paris – Georgia Kaufmann (recomandare)